MVP Slowpitch Tornooi1STE MVP SLOWPITCH TORNOOI!Op zaterdag 21 september 2019 organiseren Simon en Rafael,  het eerste MVP Slowpitch tornooi.


Wij zijn beide studenten event- en projectmanagement en kregen de opdracht om in ons laatste jaar een evenement te organiseren. Dit is dus een slowpitch tornooi geworden, waar we nog teams voor zoeken.


Het belooft een dag vol plezier te worden. Naast het tornooi organiseren we ook een BBQ. Mensen die niets van baseball en softball kennen, krijgen de kans hun talent te ontdekken in de slagtunnel en bullpen,... Kortom, een dag vol plezier voor iedereen.


Affiche

BBQ

Base- en softball brengt mensen samen en een BBQ past daar perfect bij. 

De BBQ zal starten vanaf 11.30u tot 16.00u.

€18 per persoon / €12 per kind

Op voorhand inschrijven en betalen.

Inschrijven via onderstaand invulformulier.

Betalen op reknr: BE39 0636 7009 3819 (naam+aantal in mededeling)


Tornooi

In het eerste MVP slowpitch tornooi zullen 8 teams het tegen elkaar opnemen. Het tornooi is een perfecte afsluiter van het slowpitch seizoen.

Aan het einde van de dag gaat één van de teams naar huis als winnaar.


 
 
 
 
 

Initiaties

Er zal een werpmachine aanwezig zijn waar mensen op een bal kunnen slaan met begeleiding van iemand van de Bebops. De unieke kans om zelf de sport te ontdekken.

Er zullen ook begeleiders zijn die uitleg geven bij het werpen en dan krijgt iedereen ook de kans om naar een interactief doel te werpen.

Animatie

Er zal ook randanimatie zijn voor de allerkleinsten die aanwezig zijn op het tornooi.

Er zal een springkasteel zijn, een scherm waarop video's worden afgespeeld met baseballfragmenten, muziek, ...